tiistai 25. maaliskuuta 2014

Väsymys

Väsymys. Se on iskenyt mut kanveesiin 6-0. Kolmatta viikkoa mennään 1,5-3h yöunilla, eikä nekään ole putkeen. Voin sanoa, että väsymys on laajentanut olomuotonsa jokaiseen mahdolliseen kolkkaan tässä kehossa. Se on kirjaimellisesti muuttanut meille asumaan.

Päivitykset on siksi olleet heikoissa kantimissa. Ei vain jaksa kirjoittaa, vaikka olisi kuinka ja paljon asiaa. Täällä siis ollaan edelleen, kiitos kun olet käynyt kurkkimassa uusia tarinoita, vaikka oletkin joutunut kurkkimaan turhaan.

Ensi viikolla olen lomalla. Sanan virallisessa merkityksessä. Love of my life, pikku-W tulee yli viikoksi kylään entiseen kotiinsa, joten tiedossa on karvaisia hetkiä juniorin kanssa. Ihanaa aikaa, vaikka myönnän että ihan vähän olen kyllä nauttinut tästä koirattomuudestakin, kun siihen viimein tottui....

Lupaan päivittää kuulumisia paremmin lähiaikoina. Viimeistään sitten, kun viimeinkin olen nukkunut edes kuuden tunnin yöunet (vaikka ne olisi tunnin pätkissä).

Koitan siis sinnitellä vain töihin ja kotiin, jaksaa vielä muutaman päivän. Sitten en laita kelloa soimaan töiden vuoksi viikkoon!

Ensi viikolla siis lomaillaan ja aion nautiskella aamutunneista, hierojasta, kasvohoidosta yms. hömpästä. Kaikesta pienestä, joka saa hyvälle mielelle. Ehkä mennään juniorin kanssa kaivopuistoon kävelylle tai tehdään jotain muuta yhtä järjetöntä :) Pikku-W:n lisäksi odotan kuin kuuta nousevaa ensi viikon aamucombattia ja aamusaleja. Niitä kiireettömiä hetkiä itseni kanssa ja lihasten kidutusta.

Tänään aion kävellä vielä illan päätteeksi lähihuoltamolle ja pumpata pyörän kumit täyteen. Jos huomenna alottaisi pyöräilykauden töihin... Se olisi hyvä totuttaa takalisto satulaan jälleen, mutta hiukan mietin onko järkeä tämän väsymyksen kera pyöräillä 18km (siis 9km suuntaansa, ei onneksi yhteen suuntaan ). Toisaalta, hulluudesta ei sakoteta ja ehkä mä sitten nukun seuraavan yön...

Näillä siis mennään, henki kulkee vaikka väsyttääkin simona. Loma on oven takana ja kevät tulee. Palataan astialle pian vähän järkevämpien ajatusten kanssa (jos niitä voi meikäläiseltä odottaa :D )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti