lauantai 3. elokuuta 2013

Onnenmurusia!

Rakas päiväkirja, tämä on 100. kirjoitus jonka kirjoitan. Mahtava matka takana päin kun katselee mennyttä vuotta! Uskomatonta, mikä ero on lähtötilanteen ja tämän päivän välillä :)

Ihan vahingossa tuli sitten "juhlakirjoitus". Tämä ei ollut suunniteltua eikä laskettua, mutta joskus ne vain natsaa hyvin kohdilleen suunnittelematta. On ihan pakko hehkuttaa lyhyesti uutta kymppiä, alempaa sellaista!

Tänä aamuna vaaka näytti sellaista lukemaa, että hieroin silmiä enkä ymmärtänyt mitä siinä luki. Näin ne numerot ja mutta jotenkin ne ei mahtuneet mun ajatuksiin ollenkaan. Piti tulla vaa'alta pois, odottaa hetki ja yrittää sisäistää numerot ja kivuta sinne uudelleen. Ja taas. Samat numerot sieltä kajahti ilmoille.

Virallisesti siis 40kg pudotusta on nyt takana. Ihan mieletön olo! Toisaalta epäuskoinen, jos se vaaka vaikka olikin väärässä. ja silti niin 7. taivaassa! Ihanaa ihanaa ihanaa!!

Tällä siis korkataan uusi kuukausi ja uudet tekstit :) Ja matkahan jatkuu yhä edelleen :) Mutta tästä on hyvä jatkaa!

Oli ihan pakko tulla jakamaan tämä onnen tunne teidänkin kanssa :) Ja mikäpä olisikaan ollut parempi tapa juhlistaa tätä ihanaa lauantaita kuin brunssi ystävän kanssa ihanassa kahvilassa vanhan ruukin luona. Elämä on ihanaa ja ne pienet onnenmuruset on niitä kalleimpia!

Tämä fitnesskissa jatkaa kuoriutumistaan :)

2 kommenttia:

  1. En voi kuin vain taas ihmetellä sun tahdonvoimaa ja edistymistä, ihan huikeaa! Kävin muuten tutustumiskäynnillä ja todennäköisesti tullaan törmäämään :) Vielä ei ole nimeä paperissa, mietiskelen vielä, mutta jos näet paikalla paksukaisen, joka on ihan pihalla, niin se olen sitten mä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Manna! Ja mä voin sanoa, että kyllä se kannattaa laittaa nimi siihen paperiin ;) Siellä tehdään uusia ihmisiä, ihan kirjaimellisesti! Ja se paikka on enemmän kuin vain sali, se on ystäviä ja perhe, paljon hymyjä ja ihania yhteisiä hetkiä! Tuu vetään hihasta kun tuut :)

      Poista