perjantai 17. toukokuuta 2013

Syksyn suunnitelmia

Ihana, ihana kesä! Tuo auringon lämmittävä vaikutus ja virkistävä valo!

Viime päivät olen nauttinut mullan pyörittämisestä pihalla, kaivamisesta ja paakkujen kuskaamisesta lavalle. Pihalle onkin muodostunut "muutama" kuoppa kun karvakorvat ovat tietenkin auttaneet sen minkä ovat kerenneet... Ja nehän on kerenneet turhan paljon :D

Kesä lähestyy, kohta uskaltaa alkaa laskemaan viikkoja / päiviä kesäloman alkuun. Mutta sitä ennen nautin kesän saapumisesta, puiden vihreydestä ja luonnon heräämisestä kukkaan :) Elämä on aika ihanaa ja arki on hyvin!

Vaikka kesä vasta on tuloillaan, kesälomat edessäpäin ja juhannukseen tuntuu olevan paljon matkaa, on syksyn suunnitelmat jo pitkällä. Tuleva syksy ja ensi vuosi on meikäläiselle, kolmivuorotyön iloiselle tekijälle, mullistava monin eri tavoin. Elämään ja arkeen tulee ns. normaali rytmi ja voin useaksi kuukaudeksi heittää hyvästit aamutunneille. Mutta omasta vapaasta tahdostani :) Syksy mullistaa harjoittelun uudelle tasolle, sillä odotan potkunyrkkeilyn alkua kuin kuuta nousevaa. Sitä ennen toivottavasti ehdin iskemään säkkiä muutaman kerran omalla salilla, ennen kuin tuo ryhmä starttaa ja edessä onkin erilaiset haasteet.

Elokuussa on kaapelitehtaalla Helsinki Workout tapahtuma johon ostin oman kahdenpäivän lipun ja varasin samalla molempien päivien tunnit. Edessä on rankka setti, perjantai menee vanhasta tottumuksesta mutta lauantaina on edessä tupla bodypump, attack, vähän tanssia ja tietenkin combat. Sitä ennen pitää siis kohennella kuntoa vielä jokunen tovi, että selviää tuosta hengissä :) Mutta haasteita pitää olla! Sinne vain mukaan kaikki kynnelle kykenevät ja vähänkään asiasta kiinnostuneet lajien uudet harrastajat! Suosittelen, luvassa on takuuvarma hiki ja paljon hymyä sekä endorfiinikännit ;)

Tämä viikko on todellakin menty hiljaiseloa kaiken harjoittelun ja kuntoilun saralla. Ainoastaan maanantaina ehdin äkkilähdöllä crossaamaan, muutoin on liikunta ollut puhdas nolla. Siis tuo ohjattu / kuntosali, koirien kanssa mennään joka päivä kolmesti ja tietenkin pihalla olen kaivellut niitä kuoppia.

Tästä on hyvä kuitenkin kohdistaa katseet tulevaan viikonloppuun ja vapaa päiviin. Sunnuntaina onneksi pääsen combattiin , ettei ihan kaikki liikkuminen jää.

Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti