lauantai 17. elokuuta 2013

pakko hehkuttaa :)

Ihan pakko tulla nyt hehkuttamaan tännekin yhtä saavutettua etappia :)

Mä oon odottanut että milloinkohan voisi töissä kokeilla taas pienempiä vaatteita. Eilen aamuvuorossa tuntui että L-koon paita on ihan hirveän iso ja pohdin uskaltaisiko sitä oikeasti kokeilla M:n vaatteita. Tänään töihin tullessa päädyin että otan riskin ja kokeilen. Ihan mahtava fiilis kun päälle solahti sekä M:n paita että housut!!!

En voi uskoa todeksi, kun ne näytti niin pieniltä. mutta totta se vaan on! Vuosi sitten tähän samaan aikaan hain xxl:n ja jopa kolmen X:n paitoja ja xxl:n housuja... Wau! Ihan mahtavaa! Ja en oikeasti ole koskaan uskaltanut edes unelmoida M:n vaatteista, joskus aattelin että kun edes joku päivä voisi käyttää L:n työvaatteita. Nyt nekin on historiaa ja liian isoja :) Ihanaa, ihanaa, ihanaa!!

Nämä on niitä pieniä onnen hetkiä, joista pitää pitää kiinni ja jotka on pakko hehkuttaa kaikille :) Kyllä se fitnesskissa vaan on siellä jossain sisällä ja tulossa hiljalleen ulos kuorestaan ;)

5 kommenttia:

  1. Mahtava tulos! On syytä olla iloinen ja ylpeäkin itsestään! T. Ä

    VastaaPoista
  2. Ole ylpeä itsestäsi. Nämä hetket ovat palkitsevia ja niiden avulla jaksaa jatkaa taas eteenpäin :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos! näin se menee :) Pienet asiat on lopulta niitä isoja, joilla on hirvittävän suuri merkitys :) Tästä jatketaan kohti uusia etappeja :)

    VastaaPoista
  4. Wautsi hienoa! Sähän oot jo pikkunen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) On aika uskomatonta kyllä vieläkin :D

      Poista