keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Marraskuu 2012

Niin se pimeä marraskuu tuli viimein. Salilla oli halloween pippalot ja minä joka olen aina inhonnut A) keskipisteenä oloa ja yleistä huomiota ja B) koittanut välttää kaikki juhlat yms. päätin repästä ja lähteä mukaan. Asuvalinta oli aluksi vaikea, mutta lopulta kuitenkin löytyi loistoasu jolla sitten jaettu ensimmäinen sija sekä 2 kk ilmaista treeniaikaa lohkesi. Kannatti panostaa ja kannatti laittaa itsensä likoon.

marraskuu toi myös muutoksen syömisiin, sillä päädyin ravintovalmennukseen ja niinpä sitä sitten käynnisteltiin hiljalleen. Tai ei voi sanoa että hiljalleen, koska kunnon aloituksella ja rytinällä se laitettiin käyntiin.

Ravintovalmentajani on loistotyyppi! ihan Helmi! jaksaa selittää, etsiä uutta tietoa ja kannustaa. Itselle oli suurin järkytys se, etten oikeasti syö juuri mitään. Mutta eipä näitä kiloja ole parissa kuukaudessa kasvatettu, joten parin kuukauden olematon syöminen ei niitä mihinkään vie.

Hiljaa hyvä tulee...

Mutta hei, mun ensimmäiset tavoitefarkut mahtuvat jalkaan!! Siis oikeesti kokoa 46 ja menee kuin vettä vain :) Nyt saa tuulettaa!! Myös työvaatteet on vaihtuneet kokoa pienempään,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti