keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Tasan 5 kuukautta takana ja elämä edessä!

Tänään on kulunut tasan 5 kuukautta siitä kun avasin tuon paratiisin ovet! Paratiisin, jossa ensimmäistä kertaa vuosiin koen olevani hyväksytty sellaisena kuin olen. Paratiisin, jossa saan hikoilla ja puuskuttaa naama punaisena, mutta samalla iloita siitä mihin on tultu.

Olin eilen omaohjaajani kanssa taas päivittämässä saliohjelmaa. Ensimmäistä kertaa toivoin jotain liikettä ohjelmaan mukaan ja kun sitä sitten veivattiin siinä, olin häkeltyneen järkyttynyt siitä että tuo liike onnistui. Voisin sanoa tänään, että rakastan vatsalihasten tekoa kahvakuulan kanssa. Niin ihanan kauheaa se on!

Vielä pari kuukautta sitten ei lapaluut irronneet lattiasta kun koitin saada itseni ylös lattiasta vatsalihasten voimalla. Muistan sen tunteen, kun toivoin ettei kukaan tunnilla kiinnittäisi mitään huomiota siihen etten pysty enkä kykene. Mutta eilen se soljui kuin vettä vain. Ihan uskomaton tunne, kun huomaat oman kehityksen ja osaat iloita siitä!

Tänään kävin vapaapäivän kunniaksi aamucrossingissa ja jäin tekemään vatsoja tunnin perään. Olin ihan ihmeissäni kun jaksoin ja ennen kaikkea pystyin tekemään nuo sarjat ongelmitta. Näitä päiviä on ihana muistella silloin kun tuntuu ettei homma etene ja paino junnaa paikallaan.

Paljon on tapahtunut siis 5 kk:ssa. matkan varrelle on jäänyt 27kg ja monta senttiä kropasta. Vaatekaupassa on kiva katsella normiosastoilta vaatteita ja kokea kuinka koon 44 paita meneekin päälle (eikä se edes jousta  yhtään). Töissä työvaatteet on pienentyneet taas koolla ja olo on lähes kuin voittajalla konsanaan :)

Mittoja:
Rinta -14cm
vyötärö -20cm
lantio -16cm
Reisi -13,5cm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti