tiistai 29. tammikuuta 2013

Vatsalihasten metsästystä

Loma on siis alkanut ihan toden teolla. Normaalisti mä olen kovin aamu-uninen ja mielelläni nukun pitkään. Silloin kun on iltavuoro edessä, en saa itseäni aamutunnille kuin hyvin harvoin. Mistähän se johtuu, että lomalla on kuitenkin helppoa herätä reilusti ennen seitsemää ja mennä tuplatunnille heti aamusta? Ihan käsittämätöntä!

Eilen sitten päätin loman alun kunniaksi mennä aamulla crossing-tunnille ja sen perään muistutella CX:n saloja. Edellisestä cx:stä on kulunut aikaa pari kuukautta ja muistan sen tunteen silloin kun vatsojen tekeminen oli tuskaa ja lapaluut ei irronneet läheskään lattiasta. Nyt pari kk myöhemmin oli suuri iloinen yllätys, kuinka paljon oma kroppa on kehittynyt! Vaikka paino laskeekin tällä hetkellä hitaanlaisesti ja junnaa paikallaan, tapahtuu tuolla sisällä paljon. Sen sain huomata eilen kun jaksoinkin koko ohjelman hyvin läpi. Ainoastaan sivulankut kävi kipeästi olkapäihin, joten ne jäi tekemättä. Mutta muutoin olin positiivisesti yllättynyt siitä, mihin oma kroppa jo pystyy.

Siitä ilostuneena menin illalla uudelleen crossaamaan tunnille ja täytyy kyllä myöntää, että mehut oli aika pois kun kotiin valuin.

Jälleen kerran sain hyvän muistutuksen itselleni, kuinka tärkeää on venyttely. Siis kunnolla venyttely, eikä vain se 5 minuuttia tunnin lopulla yhteisesti. Tänään pohkeet on niin jumissa ja vatsalihakset kipeänä. En olisi voinut uskoa, että crossaamisestakin voi vatsa tulla kipeäksi...

Mutta kipu, sehän lähtee sillä millä se on tullutkin, eikö niin? Aamu alkoi combatilla ja cx:llä jälleen. Influenssan jälkitautien vuoksi vielä ei voi kunnolla hyppiä (no joo, tällä massalla hyppiminen on muutenkin vähän kyseenalaista...) joten jouduin combatissa himmailemaan ihan kunnolla. Mutta tuo niin rakas combat, viimein pääsin jälleen taistelun makuun! liian monen viikon tauon jälkeen! Se tunne kun hikoilee kuin pieni sika ja endorfiinit jyllää :) Oijoijoi :)

Meillä on kyllä upeat ohjaajat meidän salilla! En voi kuin ihmetellä sitä sitoumusta, jolla he työtään tekevät. Siinä on mukana koko sydän! Eilen illalla viestittelyn lomassa cx:n ohjaaja ehdotti että katsotaan tänään sivulankku yhdessä, kun ei sen kuulu sattua sinne olkapäähän. No asentohan oli mulla pielessä ja uutta asentoa hakemaan. Tämän aamuun combatin perään siis cx ja nyt onnistui sivulankkukin paremmin. Kovalla tärinällä tosin ;)

Vatsalihakset kiittää tästä rääkistä, mutta olen onnellinen siitä kivusta. Minulla on vatsalihakset, jotka voivat tulla kipeäksi :)

Ettei loma menisi ihan kuntoilun puolelle, pitää muistaa hemmotella itseään. Tänään hierojalle ja loppuviikoksi varasin kasvohoidon. koko kroppa kuntoon, sisältä ja ulkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti