keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Syyskuu 2012

uskomaton fiilis. Takana on kuukausi uutta elämää. Kuntoilu maistuu ihan ihmeellisen hyvälle, paino laskee mukavasti ja elämä tuntuu jotenkin niin paljon kivemmalta. on energiaa tehdä kaikenmoista kotona työpäivän jälkeenkin.

Tapasin oman ohjaajani ensimmäistä kertaa. ensimmäinen ajatus oli, että hitto tästä ei tule mitään. mutta ohjaajani on loistava, kärsivällinen ja kuitenkin "ruoskii" sopivasti. Kyllä homma etenee kun oikea rytmi löytyy.

Ruokavaliosta on jäänyt liikkumisen myötä kaikki turha pois. Välillä suu pyöreänä kuuntelen ohjaajien neuvoja oikeanlaisesta ravitsemuksesta, mutta se kuulostaa niin heprealta että se menee ohi korvien. Mä elän combatin ja pumpin voimalla :D

Kävin ensimmäistä kertaa 5 vuoteen crossaamassa yhden puolituntisen. tai no joo, olin tunnilla kyllä mukana mutta crossailin ehkä vartin siitä tunnista ja muuten keskityin hengittämiseen :D

Kun joskus jaksaisi crossata tunnin putkeen niin, että se tuntuu kivalta ja pysyy vauhdissa mukana sekä pystyy lisäämään vastuksia ohjeiden mukaan. Siinäpä siis ensimmäinen tavoite.

mä en yleensä tee heräteostoksia ja jos ostan vaatteen, sen on todellakin mahduttava päälle nyt eikä joskus. Nyt tein poikkeuksen. Ostin itselleni koon 46 farkut ja 3 x koon 42 farkut. Tähän asti kaupasta on tarttunut mukaan epämääräisesti päällä istuvat 50-52 farkut, joten nyt siihenkin tulisi muutos! Tavotepaitoja on myös muutamat jo olemassa, paidat ennen kokoa 52-54, nyt kaapissa roikkumassa porkkanana 44-46 paitoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti