keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Mieliteot kasvaa

Tänään on vatsalihakset huutaneet kivusta. Positiivisesta sellaisesta. Kyljet on kipeät ja reidet mustelmilla. Mutta fiilis on katossa!

Viikon tauko cx:n parissa ja sitten peräkkäisinä päivinä yrittämään taas. Tuloksena kipeä kroppa, mutta iloinen mieli. Sivulankut, mun murheen kryynit, ne onnistui taas paremmin ja pysyi pidempään. Yleensä mun on ollut vaikeampi tehdä oikealle puolelle, mutta nyt oikea puoli pysyi "kasassa" huomattavasti kauemmin kuin vasen. Vasemman kanssa joutui hakemaan asentoa useasti. Mutta iloitsen niin kovin siitä, että ne onnistuu jo paremmin! Ei ole turhaan menneet nekään tuskan vuoksi vuodatetut hikipisarat.

maanantain ja tiistain combat+cx yhdistelmä on siis saanut kropan kipeäksi... Mutta mä olen nyt luvannut itselleni että kerran viikossa käyn salin puolella. Tekemässä edes yhden 15 min ohjelman läpi. Joten tänään menin pitkin hampain taistelemaan raudan kanssa. Pitkä tauko joidenkin laitteiden kohdalla herätti taas todellisuuteen, jotain on kropassa tapahtunut! Aloituspainot on nousseet paljon kuukausien aikana reilusti ja joihinkin laitteisiin mahtuu paremmin :) Pieniä, mutta niin isoja iloja :)

7 kuukauden totaalisen herkkukiellon jälkeen oon antanut pikkusormen makealle ja luvannut itselleni yhden herkkupäivän viikkoon. Tai no tuosta totaalisesta voi olla montaa mieltä, taitaa olla yhden käden sormilla laskettavissa ne kerrat kun jotain "herkkua" on suustaan alas laittanut ;) Mutta aika hyvin kuitenkin.... Vasta kaksi ns. herkkupäiväviikkoa takana ja nyt jo tuntuu että mielitekoja on enemmän kuin ennen. Onko se sitten sitä, että kroppa muistelee menneitä ja alkaa kaipaamaan vanhaa "ravintoa" vaiko sitä, että tietää herkkupäivän lähestyvän. Toistaiseksi olen pitänyt pääni ja kaupasta ei tule mukaan mitään herkuksi laskettavaa, mutta myönnän että liian useana päivänä pakastimesta on löytynyt ensi hätään jäätelöä... Nyt ei sitäkään sinne tarvitse siis ostaa. Jos nämä mieliteot lisääntyy ja irtokarkkihylly alkaa kutsumaan, on paluu takaisin vanhaan, eli herkkupäivät pois. Annan itselleni vielä tovin aikaa ennen kuin teen päätöksiä suuntaan taikka toiseen.

Kohti pääsiäistä siis mennään, lumet sulaa ja aurinko lämmittää. Tältä illalta pumppi+cx jää välistä, mutta huomenna aamusta sali+pumppi korvaa tämän päiväisen. Tästä on hyvä jatkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti