keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Popsi popsi banaania

Kolme päivää paluuta takaisin... Vaa'asta on tullut hetkellisesti kaveri, sillä nesteet on lähteneet hyvin liikkeelle. Parissa päivässä tipahtanut 2kg. Joo-o, tiedän että se on sitä nestettä vain mutta kyllähän se kannustaa :)

Maanantai-iltana kun kirjoittelin edellistä päivitystä, söin iltapalaksi banaania ja rahkaa. Niin kuin kymmeniä kertoja ennenkin. Ainoa ero oli etten ole syönyt banaania moneen kuukauteen ns. raakana. Puolisen tuntia viimeisen suupalan katoamisesta olin jo nukkumassa, mutta olo kävi tukalaksi. Joka puolelta kutitti kuin olisin maannut muurahaispesässä. Ei auttanut kuin nousta ja katsoa peiliin. Melkein huuto pääsi kun näin itseni sieltä. Verkkarit päälle, pipo päähän ja päivystykseen. Lääkkeillä siitä selvisi ja onneksi myös vähän säikähdykselläkin. Allerginen reaktio banaanista. Paha sanoa, oliko aiheuttaja itse banaani vaiko jokin myrkky siinä kuoressa, joka on siirtynyt käsien kautta hedelmään ja siitä sitten kehoon. Mutta ihan heti ei tee mieli banaania kokeilla, vaikka se tohtori käskikin yrittämään uudestaan.

Puolikas yö ensiavussa ja vajaa 3h yöunet ja siitä töihin. Pakko sanoa että eilen olin aivan kuollut kun pääsin kotiin. Liekö jälkimaininkia vaiko mitä, mutta kuumeen nosti illalla joten tämä päivä on mennyt nukkuessa. Nyt alkaa viimein elämä jälleen voittamaan.

Mulla on aika harvoja hedelmiä, joita voin syödä. Banaani on ollut yksi niistä parhaista. se on niin helppo ottaa evääksi, aamupalaksi, valmistavaksi treeneihin yms. Lista on loputon. Se on vain niin äärettömän hyvä valinta. Nyt on sitten miettiminen, mitä tilalle.

Kaiken kaikkiaan paluu ruotuun ruokavalio osalta on lähtenyt käyntiin kohtalaisen hyvin. Aterioita on päivän aikana vielä liian vähän, mutta proteiinit lähestyvät jo sitä 1,5g / kg, hiilarit heittelee mutta jää alle 200g /vrk, rasva on kohdallaan (jesh!!) mutta kuitua on liian vähän. Vettäkin kuluu ihan liian vähän. Mutta paremmin kuin viime viikolla. Ruokapäiväkirjaa täytän näppis savuten jälleen. Ja se on kyllä hyvä ruotuun palauttaja. Päivän kokonaiskalorit jää vielä liian vähiin, mutta sekin korjaantuu varmasti kun saan ateriamäärän siihen 5 kpl / vrk. Suunta on siis oikea.

Pakastin on jälleen kovassa käytössä. Olen täyttänyt sitä valmiilla annoksilla, jotta aina saa helposti ruokaa. Ettei voi seuraavien parin viikon aikana ainakaan turvautua tekosyyhyn, että oli kiire eikä mitään ruokaa. Nyt sieltä löytyy taas jos vaikka mitä :D

Näillä eväillä kohti viikonloppua. Jos keksit banaanille hyvän korvikkeen, niin vinkkaa ihmeessä! Kyllä mä sitä banskua vielä kokeilen, mutta ihan nyt lähipäivinä kuitenkaan... ei toisintoa maanantaiyöstä samalle viikolle, kiitos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti