lauantai 9. marraskuuta 2013

Edistystä...

Jos omaa edistymistä ei muutoin huomaa, kannattaa leikkiä valokuvien kanssa.... Oon kyllä melko järkyttynyt kun katselen vanhoja kuvia. Mutta toisaalta pysyy motivaatio yllä ;)

Lauantai-illan ratoksi heitän kauhugalleriaan yhden kuvan lisää ;)Tuossa kuvassa vasemman puoleinen kuva on vuodelta 2011, keskimmäinen 2009 tai 2010 ja oikean puoleinen tämän vuoden kesältä. Pitäis hommata kunnon kuvankäsittelyohjelma, jotta sais tehtyä ihan kunnollisia kollaaseja. mutta pääsee tuostakin jo vähän kärryille :)

Näillä mennään :)

Vatsalihakset kipeänä tämän aamun cx:stä ja crossingista, mutta fiilis on ihan loistava! tunnit oli mahtavat, jälleen kerran ja crossing feverissä tuntui jalat lähtevän irti! Siis ihan loistavalla tempolla tuli tunti poljettua :) omat mukavuusrajat ylitetty jälleen. Ja se sivulankku.... kyllä se tuntuu ihan kauhealta ja silti niin ihanalta...

6 kommenttia:

 1. Ihan huikea muutos, WAU! Taidettiin muuten olla yksi päivä (olikohan viime sunnuntai?) samaan aikaan salin pukkarissa, mä olin se paksukainen vihreässä paidassa. Olin niin ajatuksissani että tajusin vasta pois lähtiessä että se olit ehkä sinä ja että jotain olisi voinut sanoa :) Vähän kiinnostaisi kokeilla combatia ja cx-tuntia, mutta kuoleeko sinne ja kehtaako siellä himmata jos ei jaksa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsit, ens kerralla tuu moikaamaan :) Mä kuljen aina niin laput silmillä, etten mä kiinnitä mitään huomiota kehenkään :D
   Tuut ihmeessä kokeileen molempia! Ei niihin kuole! Molemmat on sellaisia, että voi keventää eikä heti tarvii tehdä kaikkea.
   Combatissa haarahypyt voi korvata kyykyllä. Ottaa tavotteeksi opetella ensin ja keskittyy vaikka ensin lyönteihin. Kaikki siellä tunnilla on joskus olleet ekaa kertaa ja ei kukaan katso toisia ja ihmettele, miksi ne tekee kevyemmin tai jättää jotain potkuja pois :) Nooran tunnilta saat hyvät opit, tuu vaikka heti jo tänään kokeileen :)
   CX:ssä voi myös keventää, ei sinnekään kuole mutta kroppa on kipee sen jälkeen ;) Eli se on tehokas tunti! Siellä paino on optiona jota ei ole pakko käyttää ja tuubiosuudetkin voi tehdä vaikka ilman tuubia. Ja molemmissa voi taukoja pitää just niin paljon kuin itse tarvii! Mukaan vaan!!

   Poista
  2. Tänään en kyllä vielä uskalla! Meen crossaamaan, se on tuttua ja turvallista :) Mutta jospa otan tavoitteeksi uskaltautua molempiin tämän vuoden puolella. Tuo sunnuntain combat olisi kaiken lisäksi ihan loistavaan aikaan...

   Poista
  3. tuu rohkeesti vaan kokeileen :) otat ensin toisen ja sitten toisen. ei kannata molempia samana päivänä :) tänään on oikein hyvä päivä tulla combattiin ;) rohkeesti vaan mukaan, mäkin oon menossa :)

   Poista
  4. No huh, jos toiseen uskallan niin toipumiseen menee ainakin viikko! Eli ei todellakaan molempia samana päivänä. Katsotan parin viikon päästä (ensi viikolla ei käy), ehkä sitten uskaltaudun mukaan :)

   Poista
  5. noinhan se on :) toipuminen vie aikansa :) tänään olis 45 combat ;) siitä on hyvä alottaa :) tuu rohkeesti mukaan vaan!!

   Poista