maanantai 6. tammikuuta 2014

Treenimusaa

Fb:ssä on käyty viime päivinä paljon keskustelua sopivasta treenimusiikista, mikä toimii kellekin ja mitä ihmiset kuuntelee. Ja kai tämä uusi vuosi tuo tullessaan myös niitä uudistumistoiveita soittolistalle. Kuten aikaisemmin sanoin, en ole tajunnut mikä merkitys sillä musiikilla on siihen omaan tekemiseen.

Mun listalla on pääsääntöisesti vain combateista tuttuja, miksattuja biisejä. Alkuun lista oli pitkä, mutta nyt tällä hetkellä mennään tällä listalla, jolla on pituutta 1h 7min. Se on mulle just sopiva :)Mä tykkään että musiikki vie mennessään ja mielellään tuo niitä ihania muistoja mieleen, jotka saa hymyilemään. Ja ehkä vähän irvistämäänkin siitä kivusta, joka nousee mieleen joltakin menneeltä tunnilta. Kaksi aamutreeniä on tämän tahdissa tehty ja ne on kyllä olleet tämän vuoden lähes parhaimmat treenit... Toki seuraava voi olla taas parempi kuin edellinen ;) Treeni siis :)

Oli jännä huomata, miten tuo musiikki vie niin täysin siihen omaan maailmaansa, sulkee kaiken muun ulkopuolelle ja keskittyminen pysyy täysin omassa tekemisessään. Ekalla aamusalilla kun olin, säikähdin toista treenaajaa, jonka tiesin olevan siellä, kun en ollut huomannut että molemmat oltiin samassa salissa :D Niinkin voi siis käydä :) 

Tämän listan voimin siis taivutetaan rautaa ja etsitään kadonnutta vyötäröä (sekä niitä vatsalihaksia) ainakin muutaman kerran. Muutama kappale on sellainen, että tiedän jo nyt kyllästyväni niihin nopeasti, mutta listaahan on helppo päivittää. Muutama kappale taas ei tule varmaan ihan hevillä poistumaan tuosta soittolistasta, päin vastoin saatan heittää sen tuplana sinne uusintakierrokselle. You never know ;) 

Tästä siis kohti uutta viikkoa, uusia haasteita ja uusia tunteja :)

2 kommenttia:

 1. Stalkkasin sun listan ja nappasin muutaman omalleni ;)

  Kiitos yön fiilistelyistä ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä :) Tossa on muutama sellainen kipale joita mä voisin kuunnella nonstoppina koko treenin :D

   Poista