keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet haasteet

Uusi vuosi, uudet haasteet. 365 päivää aikaa tehdä unelmista totta.

Katselin eilen heiaheiasta vuoden koostetta. Liikuntaa on ollut viime vuonna enemmän kuin koko mun elämässä yhteensä. Ja ihan mukava lisäys kun katsoo vuoden 2012 syksyyn. Nousujohteista on :)Molemmista vuosista puuttuu lähes kaikki koiran kanssa tehdyt lenkit. Lasken ne hyötyliikunnaksi... joka ikinen päivä vähintään 3 lenkkiä, se on monta tuntia viikossa. Siitäkin huolimatta että viime vuonna (2013) oli yhteensä noin 14 viikkoa taukoviikkoja, on liikunnan määrä päätä huimaava minulle. Ihmiselle joka ei entisessä elämässä liikkunut kuin sohvan ja jääkaapin väliä koiralenkkien lisäksi. Uskomaton määrä kokeiltuja lajeja, varsinkin kun vertaan entiseen elämääni :)

Mutta uusi vuosi on siis edessä. Sitä myöten uudet haasteet. En lupaa tehdä erityisesti mitään, koska en usko uuden vuoden lupauksiin. Mutta asetan tavoitteeksi itselleni:

1. Kokeilla Keitaan lukkarista jokaista tuntia kerran (mitkä on työn puolesta järjestettävissä)
2. Kokeilla vähintään 10 uutta lajia tänä vuonna (joko täysin uutta tai sitten sellaista, joita en ole tämän uuden elämän aikana kokeillut)
3. Lisätä sitä kuntosalin puolta treeniohjelmaan (otetaan alkuun tavoitteeksi 70 kuntosalikäyntiä. Se ei ole paljon, eihän?)
4. Astua pois siltä mukavuusalueelta ja mennä uusien ohjaajien tunneille (kompastuskivi nro 1)
5. Uskaltautua kokeilemaan tanssillisia tunteja (liittyy osittain kohtaan 1.)

ja se tärkein
6. Alkaa tekemään oikeasti töitä unelman eteen bodycombatin suhteen ;)

Kaikki em. tavoitteet on selkeästi mitattavissa. Lisäksi toki toivon, että löydän sitä armollisuutta itselle, treenin, työn ja vapaa-ajan sopivan balanssin ja ruokavalion kanssa "rauhan". Mutta niitä ei voi mitenkään mitata, joten niitä en laita edes tavoitteeksi. Ne kuitenkin on olemassa koko ajan. Toki toivon, että arjen nyt tasoittuessa ja treenimäärien lisääntyessä myös paino lähtisi jälleen putoamaan. Mutta en ota senkään kanssa mitään stressiä. Jos vielä elokuussa mennään samoissa lukemissa, käännyn rakkaan ravintovalmentajan puoleen jälleen kerran. Silloin mä teen jotain pahasti väärin, jos näillä nykyisillä ohjeilla ei homma pelitä ;)

Tästä on siis hyvä lähteä rakentamaan uutta vuotta ja uusia treenejä. Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä vuosi tuo tullessaan.

Fitnesskissa kehrää tyytyväisenä ja odottelee talviunen loppumista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti