tiistai 19. maaliskuuta 2013

Nyt saa tuulettaa!!

Ravintovalmennuksen tapaaminen tänään sai tuon kevätauringon paistamaan entistä kirkkaammin! Monta tahmaista viikkoa takana, jolloin on vain sinnikkäästi hammasta purren koittanut luovia eteenpäin. Ja tänään sen näki, kuinka se oikeasti kannattaa!

Kun tavoite on mielessä kirkkaana, niin ne pienet suot, joita matkan varrelle osuu, eivät ole niin upottavia. Ja hyvällä ohjauksella, valmennuksella ja tuella niistäkin pääsee yli.

Mulla on ollut vähän hukassa tuo valmistautuminen pidempikestoiseen harjoitukseen ja samoin myös harjoituksista palauttelu. niinpä siitä tuli uusi aihe valmennuksen sisälle ja nyt olen aivan pääpyörällä proteiineja ja hiilihydraatteja. Valmennuksen jälkeen suuntasin kohti lähimarketin lisäravinnehyllyä, joka on tavalliseksi ruokakaupaksi aivan loistava, ja lueskelin pussien ja purnukoiden sisältöä. Mä en ole missään vaiheessa ajatellut siirtyä lisäravinteisiin, mutta treeniin valmistavan ja palauttavan "välipalan" otan mielelläni lisäravinteista jos tiedän saavani sitä kautta kaiken tarpeellisen helposti ja hyvässä paketissa. Kotiin tarttui mukaan kolmea eri valmistetta, jotka otan koekäyttöön heti seuraavan kunnon treenin kohdalla. On se vaan aikamoinen viidakko, kaikkea on tarjolla mutta mikä niistä on oikea... Onneksi ohjausta saa ettei tarvitse yksin pähkäillä. Muuten tulisi varmaan valittua vain se purkki, joka sattuu olemaan kauneimman värinen ;)

Se on jännää tässä itsensä kuntoon laittamisessa, että asiat tapahtuu kropassa niin eri tahtiin. Tähän asti musta tuntuu, että muutoksia on tapahtunut paljon rinta / lantioseudulla, mutta nyt kun katson mittoja, on vyötärö kärsinyt kovan menetyksen. siis tietenkin toivotun sellaisen. Paljolti on varmaan runsaan keskivartaloharjoitteen ansiota, että vyötärö kapenee. En siis turhaan käy hikoilemassa CX:ssä ja rutistelemassa vatsoja ja lankkuja :) niistä on oikeasti hyötyä! Yhteenvetona voisin sanoa, että vaaka näyttää noin 1kg vähemmän/viikko ja vyötäröltä on lähtenyt 1cm/viikko. Aika loistava tahti! Sitähän on kohta rantakunnossa oikeasti :D

Mittoja (suluissa muutos kuukauden takaisiin mittoihin):
Rinta - 25cm (-5cm)
vyötärö -35cm  (-9cm)
lantio -22cm (-1cm)
Reisi - 17cm (-3cm)
Hauis/allit -12,5cm (-2,5cm)


Tänään on siis syytä hymyillä. Se fitnesskissa, se kuoriutuu vielä :) Se ottaa aikaa ja mikään ei tapahdu sormia napsauttamalla. Mutta kaikki työ on sen arvoista! Ihan varmasti :) Ja lainatakseni ihanaa ravintovalmentajaani, niin se lihas, mikä tässä eniten kehittyy, sitä kutsutaan kärsivällisyydeksi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti