keskiviikko 11. syyskuuta 2013

pyöritystä riittää

Uusi viikko, uudet kujeet. On ollut ihana seurata lukijamäärän tasaista kasvua :) Kiitos siis juuri sinulle kun käyt kurkkaamassa :)

On vasta keskiviikko ja väsymyksen määrää ei pysty sanoin kuvaamaan. Uusi työ, josta todellakin pidän, vie mehut ihan 6-0. Ei sitä muistakaan, miten kuluttavaa on kun joudut ajattelemaan kaiken minkä teet, etkä voi hoitaa mitään "tuosta vain ohi mennen". Mutta toisaalta se on myös ihanaa. Se saa miettimään omia toimintatapoja ihan uudella tavalla ja myös kyseenalaistamaan omat systeemit ja menetelmät.

Sunnuntaina telottu polvi on oikutellut hiukan ja maanantain KB:ssä jätin lämmittelyjuoksun ja hypyt väliin. Onneksi Delcio ymmärsi yskän ja sain ihan toisenlaisen lämmittelyn, siinä kyllä hikeä pukkasi :D Eli tehokkaasti lämpeni kroppa silläkin. Ja sitten koko tunti potkuja... etupotku, sivupotku, alapotku ja viimeinkin se mitä rakastan; hyppypotku :) Toisaalta oli hyvä, että kädet sai toipua, viikonlopun nyrkkeilysessiot verotti kiitettävästi käsiä, joten treeni meni kyllä ihan nappiin. Ja vielä tänäänkin on jalat kuin puuta, niin hyvin se kävi reisiin :D

Pidin eilen kiinni taukopäivästä, koska niin olin suunnitellut. Tänään töissä oli niin hektistä että koko päivä vedettiin aamupalan voimalla, josta johtuen ei ollut mitään toivoa jaksamisen suhteen, että olisi suunnannut pumppiin. Toisaalta ehkä ihan hyvä vähän antaa kropalle toipumisrauhaa. Eikä se tuolle polvellekaan tee hyvää, että hyppii joka päivä jossain.

Huomenna on tiedossa koulutusta "kirkonmäellä" eli Meilahdessa (mistähän toikin nimitys on aikanaan lähtenyt?) joten illan KB tunti jäänee välistä. Juniorille tulee liian pitkä aika olla kotona jos menen meikusta suoraan potkimaan ja kamojen raahaaminen ympäri etelä-suomea junassa ei hirveästi houkuttele. Ja sekin että koulutus loppuun ehkä jo neljältä, tarkoittaa että myöhästyisin vähintään. Joten ehkäpä mulle tulee huomennakin taukopäivä tai sitten menen omalle salille vain crossaamaan tms. Katsotaan huomenna. Tämä viikko on muutenkin hektinen, vain kaksi kokonaista työpäivää työyksikössä mutta viiden päivän hommat. Kaksi puolikasta työpäivää (molempina iltapäivä koulutusta) ja yksi koulutuspäivä. ensi viikolla yksi vapaapäivä ja yksi koulutuspäivä, eli kolmena päivänä tehdään viiden päivän hommat. kuulostaa siis houkuttelevalta :D Ainakaan ei voi sanoa, että tuossa yksikössä istutaan ja facetetaan päivät ja juodaan vain kahvia ;)

Syksy siis tulee, säät viilenee, illat pimenee ja ruokavalio... Noh, siitä ruokavaliosta taidan tehdä ihan oman postauksen, siitä on niin paljon pohdittavaa ja pähkäiltävää, ettei tähän perään enää viitsi sitä laittaa ;)

Ihanaa puoliväliviikkoa juuri sinulle!

ps. tulipas juuri mieleen, että jos sulla on kysymyksiä joihin haluat vastauksen, aiheita joista haluat kuulla tai jotain muuta ehdotettavaa  niin heitäpäs viestiä / kommenttia. En ole laihdutuksen tai elämäntaparemontin asiantuntija muuta kuin omalla kohdallani, joten voin vain kertoa miten jokin asia on minulla toiminut. ehkä siitä on kuitenkin apua jollekin toiselle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti