torstai 25. huhtikuuta 2013

Lisää ravinteita, kiitos :)

Ou nou... Lisäravinteiden taivas on löytynyt. Netistä tietenkin. Surffailen paljon eri blogeja ja eräässä blogissa sana "fitnessnuudeli" sai mun mielenkiinnon heräämään. Monen mutkan kautta pääsin tilausten alkulähteelle ja voi hyvänen aika... Hyvästi selvä päivä :D

Fitnessgurulta löytyy jos jonkin näköistä valmistetta ja käy jo sääliksi posteljoonia, sillä tilaushan lähti... Hinnat oli yllättäen joissakin tuotteissa huomattavasti halvempia kuin suomalaisissa valmisteissa. Mikä parasta, sieltä löytyy viimeinkin niitä jauheita joissa ei hiilihydraatit tule pelkistä sokereista. Lisäksi makumaailma on jotain ihan muuta kuin suklaata / vaniljaa / mansikkaa. Nyt tilauksessa on cappucinoa, ananasta, kiwijugurttia yms. Vähän jotain uutta tuulta makumaailmaan :)

Ja pakkauksetkin on ihan kohtuu kokoisia, vaikka olisi ihan kiva jos olis jotain "maista ensin"  pakkauksia. lähemmäs 1,5kg pakkauksesta saa maistaa tovin jos toisenkin.

Tilausta odotellessa ruotsin suunnalta... Sehän tarkoittaa sitä, että on otettava itseä niskasta kiinni ja suunnattava jälleen liikunnan pariin. Eihän noita voi kaapissa turhaankaan säilöä ;)

2 kommenttia:

 1. Apua, miks mun piti tulla lukemaan tää. Pistin just tilauksen sportsdirectille (kannattaa käydä kattomassa halpoja treenivaateita) ja nyt mun on ilmeisesti googlattava toi sun juttus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon niin pahoillani :D Mutta kannattaa käydä kattomassa!
   http://fitnessguru.se/

   Mä laskin monen muuntimen kanssa ja vaikka valuutanvaihtokulut tulee laskuun päälle, niin silti oli moni tuote halvempaa kuin esim meidän prismassa. Ja ennen kaikkea tuo monipuolinen makumaailma! Ihanaa... Maksoin eilen illalla tilaukseni ja tänä aamuna tuli jo tieto, että on matkalla ja noudettavissa maanantaina meidän siwasta :)

   Poista