maanantai 20. toukokuuta 2013

Pakkolepoa

Voi kirosanojen tulva. Muuta en nyt kykene sanomaan.

Kävin lääkärissä näyttämässä kättä, rtg-kuvat kertoi ettei murtumaa ole, mutta jotain on pahasti pielessä kun käsi ei toimi ollenkaan. Pari päivää lepuutellaan täyslevossa ja jos liikettä ei ilmesty torstaihin mennessä, niin lähete käsikirurgille lähtee.

Korpeaa kuin pientä sikaa. Ensin ehdin ajattelemaan, että no mikäs siinä mähän voin vetää saliohjelmia ihan rauhassa. No nii-in, jokainen salilla käyvä tietää että ne laitteet joissa ei käsiä tarvitse, on aika vähissä. Kutakuinkin askelkyykkyjä ja normi kyykkyjä ruhon painolla saa tehdä, ehkä joitakin reisiharjotteitakin. Mutta siinäpä ne on. Äkkiseltään muistelen, että ainakin yksi rintalihaslaite on, jossa käsi liikkuu kyllä, mutta ranne pysyy suorana. Sitä voisi kokeilla loppuviikosta.

Voi että! En olisi tätä halunnut tähän kohtaan mitenkään päin! Nyt sitten pakkolevossa kotona. Harmituksen määrää ei pysty sanoin kuvailemaan :(

Mutta ei niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin. Vaaka humpsahti 1,3kg alaspäin viime viikosta. Taas tuli todistettua se, että kuntoilu tukee painonpudotusta, mutta tulokset tehdään siellä keittiössä.

4 kommenttia:

 1. Onneks olkoon painonpudotulsesta!! Voithan sä käydä kunnon hikilenkeillä vaikka käsi on kipee. Toovottavasti ei tartte kirurgille mennä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Onneksi on nuo koirat niin lenkkeiltyä tulee :) Ja jalkatreeniä voi tehdä sekä vatsoja ja selkiä kehon omalla painolla. Onneksi :)
   Tänään tilanne näyttää valoisammalta käden suhteen, mä jaksan uskoa että selviän säilähdyksellä.

   Poista
 2. Mä niin tiedän tuon tunteen, tosin sä voit sentään vähän tehdä jotain. Mulla oli helmi-maaliskuussa totaali lepo viikon ajan kun ei pystynyt tekemään ilman kipua yhtään mitään, edes istumaan tai makaamaan.. kokonaisuudessaan piti ottaa iisisti komisen viikkoa.. Ponnistuspäänsärky.. en toivo sitä kenellekkään..

  Toivotaan että käsi tulisi kuntoon ja pääisist pian treenaamaan. On tosiaan äärimmäisen turhauttavaa lepuutella kun intoa olisi vaikka muille jakaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi sentään voin tehdä jotain :) Totta :) Mutta turhauttavaa tää on :D

   Poista