maanantai 6. toukokuuta 2013

Palauttelevaa pyöräilyä

Takalisto on saanut toipua hetken verran viime viikon pyöräilyistä, joten tänään päätin jättää salit ja jumpat pois ja ottaa palauttavana iltalenkin pyörällä. Harmittaa kun sportstracker ei toimi kunnolla (ei löydä signaalia ennen kuin joskus...) joten en ihan tarkkaa matkaa tiedä, mutta onneksi vanhastaan on samoja polkuja tullut käveltyä ja ajeltua joten kilometrit sain about talteen.

Olin yllättynyt että koko matka meni ajaen, mäki kerrallaan :) Se on iso harppaus eteenpäin koska viime kesänä vielä jouduin taluttamaan kaikki ylämäet, ne pienet ja loivatkin olivat haasteellisia. Nyt ei mitään ongelmaa.

Toinen ihana ylläri oli se, ettei hengitys missään vaiheessa tiltannut eikä oikeastaan voi sanoa että olisin edes hengästynyt kunnolla. Jossain kohtaa kyllä jaloissa vähän tuntui, mutta ei mitenkään pahasti että olisi pitänyt harkita polkemisen keskeyttämistä.

erittäin ylpeä olen siitä että 13km lenkki meni aikaan 43 minuuttia!! Whoop whoop!! Viime kesänä 5km matkaan meni lähes 30minuuttia! Happy, happy me :)

Tämän aamun vaa'an lukema sai hieromaan silmiä. Ajattelin että eilinen oli jotenkin virhe tai oli huonosti syönyt tms. Mutta kyllä vain, tänä aamuna se vaaka napsahti taas alempiin lukemiin ja 1.9kg miinusta viime viikosta!! Ihanaa!!

Voitte uskoa, että linnunlaulu, pörriäisten lentely ja tuo auringonpaiste on saanut meikäläisen iloiseksi tänään :) Ihana kesä tulossa!

Nyt tähtäykseksi työmatkapyöräily, seuraava etappi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti