perjantai 31. toukokuuta 2013

Ajatusten juoksua

Toukokuu on juuri vaihtumassa kesäkuuksi. Ihana kesä edessä, luonto on kauneimmillaan ja säät hellii! Mulla on menossa yövuorourakka ja nukkumisen lisäksi koitan päivällä ehtiä ahertamaan viikonlopun kakkujen kimpussa. Mukavaa vaihtelua elämään tuo leipominen, siinä saa ajatukset juosta ihan omaa rataansa.

Mieli kaipaa liikkumaan, mutta tunteja pitäisi olla vuorokaudessa enemmän, että ehtisin tekemään jotain muuta yövuorojen vuoksi. Mutta nämä yöputket sallivat taas ne kaivatut lepopäivät, joita elimistö kuitenkin tarvitsee.

Kun ravintovalmennus alkoi viime vuonna, alkutapaamiseen kuului mm. tavotteiden asettaminen tulevaisuuteen. No minähän asetin itselleni tavoitteita mm. painon suhteen, mikä ei varmaan yllätä ketään :) Keväällä tuo ensimmäinen tavoite täyttyi lähes aikataulussaan, vajaa viikko meni yliajalle. Seuraava tavoite oli 1.6.13, eli huomiselle. Se tavoite ei myöskään toteudu ihan aikataulussa, mutta paljon ei puutu. Uskoisin että juhannukseen mennessä olen siinä tavotteessa myös. Olen aika ihmeissäni, että nuo alkuun liian epärealistisilta tuntuvat tavoitteet voivat oikeasti toteutua.

Olen lueskellut viime päivinä paljon kuukausien aikana kertyneitä papereita ravintovalmennuksesta. Moni paperi on nostanut hurjasti ihania muistoja mieleen. Ja nyt kun katson aikaa taaksepäin, en edelleenkään pysty kunnolla uskomaan että olen todella päässyt näin pitkälle. Se että ne unelmat toteutuvat, että ne omat välitavotteet toteutuvat yksi kerrallaan vaikka niitä kirjoittaessani olin hyvin skeptinen asian suhteen.

Alkuviikon endorfiinihumala on laskenut ja tasoittunut, mutta elämä on edelleen ihanaa :) Se ei kadonnut endorfiinien laimentuessa, päin vastoin :)

Nyt on viikko menty ilman peräänkatsomista syömisten suhteen. En ole palannut päiväkirjan pitoon, mutta yllättävän hyvin sitä osaa nykyisin hahmottaa, mitä mikäkin ruoka pitää sisällään. Huomaan myös että nämä lämpöiset ilmat tekevät sen, ettei ruoka maistu ja on joutunut vähän tarkemmin huolehtimaan syömisistä. Niin aterioista kuin välipaloistakin. Olisi niin hirveän ihanaa ja helppoa mennä vain kahvin ja leivän voimalla, mutta siihen ei ole paluuta :)

Pelastukseksi on nousseet nuo Fitnesgurun jauheet. En halua korvata aterioita jauheilla, mutta smoothien yms. sekaan olen heittänyt proteiinilisät. Siinä tulee samalla vähän kuitua ja muitakin ravintoaineita mukana. Ja saa vähän jotain muuta makua pirtelöille ;) Taitaa olla aika laittaa kohta taas uutta tilausta menemään, sillä nuo jauheet on aika mahtava keksintö!

Näillä ajatuksilla kohti uutta kuukautta. Odotan kesälomaa, jota vielä muutama viikko pitää odotella. Ja tietenkin liikuntaa! Onneksi ensi viikolla pääsee jälleen tosi toimiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti