maanantai 3. kesäkuuta 2013

Kesä!

Kesäkuu ja aurinko! Ihminen joka elää lämmöstä, on iloinen tuosta ihanasta säästä :) Minulle se sopii loistavasti!

Helteet on tuoneet mukanaan vaateongelmat. En mä ajatellut että helteet tulee näin ajoissa, joten eihän mulla ole vaatteita. Ja tarkoitan sitä kirjaimellisesti :D Mun tarvii suunnata vaatekauppaan, koska kaapissa on vain välikausivaatteita ja kylmemmille ilmoille sopivia kuteita. farkut on ihan liian lämpöiset tällä ilmalla :D

Ostin joskus talvella tavoitevaatteeksi yhden kesämekon. Mä en ole mikään mekkoihminen, koska jalat ei koskaan ole olleet sellaiset, että niitä kauheasti haluaisi esitellä ;) Nyt tuo mekko on sopiva ja melkein järkytyksekseni huomasin käyttäväni sitä ihan julkisestikin. Ei siis vain koiran kanssa metsässä tai omalla terassilla. Ja se on itseasiassa ihan kivan näköinen. Ensimmäistä kertaa vuosikausiin mulla on päällä vaate, joka näyttää hyvältä ja se ei ole mallia kaapu :D Tuo mekko siis loppuu polvien yläpuolelle ja peilikuva ei ole paha :)

Ensimmäinen kokonainen viikko ilman ravintovalmennusta. Välillä olo on aika hukassa, vaikka tietoa nyt on hyvin. Mutta se ajatus, että tässä mennään nyt yksin, ilman back upia, se saa olon jokseenkin epävarmaksi. Vaikka tiedän, että osaan ja mulla on keinot ja välineet. Silti se turvallinen olo siitä, että joku palauttaa mut takaisin raiteilleen, on poissa. 

siitä johtuen viime päivien syömiset on olleet vähän hukassa. Hyvin sitä itse tajuaa nyt ne virheet ja sudenkuopat, tiedostaa mitä ruoasta puuttuu. Toisaalta myös nuo helteet tekevät sen, ettei ruoka maistu eikä ole nälkä. Onneksi on noita lisäravinteita, nyt olen ottanut niitä joka päivä säännöllisesti. En edelleenkään halua lipsua siihen, että ateriat koostuisi pääasiassa lisäravinteista, mutta jos vaihtoehto on olla syömättä kuumuuden vuoksi tai juoda proteiinijuoma, päädyn jälkimmäiseen. Ja niissä on onneksi hiilareitakin :) Mä olen valinnut sellaisia joista löytyy kaikkea sopivasti ja proteiinien määrä ei ylitä 30g / annos. Rahkaa ja raejuustoa uppoaa enemmän kuin laki sallii, mutta koitan vähän hillitä niitäkin ettei käy huonosti ja mitta tule täyteen :)

Tänään olen nauttinut auringosta ja pessyt onnellisena terassikalusteita. Nurmikko nousee kohisten, vettä saa kantaa sinnekin ihan liikunnaksi asti ;) meillä kun ei ole puutarhaletkua joten kastelukannulla mennään :D hah, tuleepahan hyötyliikuntaa ;)

Yövuorot jatkuu vielä, kohta on viikko valvomista takana mutta hengissä kai olen. Vähän on jo sellainen olo, että hullu minä! mutta kerrankos se kirpaisee. Ja näistä pitää nauttia nyt, syksyllä nämä ovat historiaa kun virka-aika kutsuu. 

Aurinkoa päivääsi ja ihanaa alkanutta kesäkuuuta!

2 kommenttia:

  1. Mekko päälle ja menoksi :D mun mies aina sanoo että kaikki naiset on kauniita hame päällä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin noin :) Mä just ostin toisenkin mekon! ihan järkyttävää kun se ei ole koskaan ollut mun vaate ;) toivottavasti tulee ihan lähipäivinä postin kuljettamana ja pääsen sitäkin käyttämään :)

      Poista