sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Haastetta itselle

Mulla on pyörinyt viime päivinä taas ihan muut asiat mielessä, joista kirjoittaa mutta joka päivä se on vain jäänyt. Yhtäkkiä on huomannut että kello on jo vaikka mitä ja on aatellut että kirjoittaa huomenna. No nyt sitten lueskelin pitkästä aikaa muita blogeja ja huomasin että moni on haastanut itsensä. Osa on haastanut lankuttamaan, osa tekemään kyykkyjä, joku punnertamaan ja joku seinäistuntaan.

Koska mä en edelleenkään saa itseäni salille tekemään jalkatreeniä, aattelin laittaa haasteen itselleni myös. Jotain tarttis tehdä, joten otanpa myös ton kyykkyhaasteen ja samaan settiin sitten  seinäistunnan. Nämä on nyt tulostettuna jääkaapin oveen, joten voin ruksia siitä sitten päiviä pois sitä mukaa kun ne etenee. Ja samalla sitten etenee tämä sairaslomakin...

Tässäpä siis meikäläisen seuraavat 30 päivää kotona:


Näillä siis lähdetään liikkeelle vielä tänään. eli meikäläinen aloittaa sunnuntaista :) Vähän niinkuin ameriikan malliin, jossa sunnuntai on viikon ensimmäinen päivä. 

7 kommenttia:

 1. Kommenttini ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta WAU minkä työn olet tehnyt! Jospa minäkin saisin blogini toisen vuoden jälkeen kirjoitella edes jotain samansuuntaista...

  Osuin ihan sattumalta tänne ja jään seuraamaan. Taidetaan muuten olla samoilta seuduilta ainakin tuon salisi perusteella :) Itse en oikein osaa päättää mille salille liittyisin. En piittaa ryhmäliikunnasta ja kaipaan vähän sellaista hienostelematonta äijämeininkiä, mutta tuolla "sun" salilla en ole koskaan käynyt edes kääntymässä... Pohdinnat jatkukoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Manna, tervetuloa lukupiiriin :)
   Mä en ole koskaan tykännyt ryhmäliikunnasta. pelkkä ajatus yhdessä hikoilemisesta samassa salissa on saanut melkein oksentamaan. mutta niin mä vaan jäin koukkuun. Tuu ihmeessä kokeilemaan meidän salia! se on oikeasti sellainen keidas :) mä olen käynyt monilla saleilla ja kun tuonne menin, niin tuli jotenkin sellainen olo että vihdoin mä olen tullut kotiin. Ihmiset on ihania ja ohjaajat ammattilaisia, aina tervehditään ja moikataan jos kaupassa törmätään tms. eikä ketään kiinnosta paljonko painat ja kuinka paljon penkistä nousee :) jokainen keskittyy siihen omaansa :)
   Kiitos tsempityksestä :) Pakko sanoa, että ilman itkupotkuraivareita ei tänne ole päästy ja matkaa on paljon vielä jäljellä. Mutta päivä kerrallaan eteenpäin, ja ne ylä- ja alamäetkin voitetaan yksitellen :)

   Poista
  2. Täytyy laittaa korvan taakse. Ei mua ryhmäliikunnassa ne muut niin häiritse, mutta olen todella huono olemaan jossakin tietyssä paikassa johonkin tiettyyn aikaan. Aina tulee jotain esteitä ja sitten omatunto soimaa kun ei taaskaan tullut mentyä. Mutta katson vähän tarjontaa ja mietin asiaa!

   Poista
 2. Meikäläinen kanssa tahkoaa vatsalihashaasteen kanssa, alkaa olee kolmannella viikolla määrät jo aika isoja toistoissa :O Tsemppiä ja iloa sekä aurinkoa uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä! ja tsemppiä sinnekin! Nää haasteet on hauskoja ja ihan mukavia. Eikä siihen mene kauan aikaa kun ne tekee läpi ja kuitenkin tuntuu jossain että on jotain vähän tehnytkin.
   Onko vatsalihaksista tällainen haaste kans? vinkkaa / linkitä jos on :) Sen vois ottaa seuraavaksi! Aurinkoa kesääsi!

   Poista
 3. Mähän kans alotin ton kyykkyhaasteen ja nyt on kyllä reidet ja takamus kipeenä mut jatkuu :) hyvä sinä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuntee tehneensä jotain :D reisissä polttelee ja toi seinäistunta tekee siihen perään aika gutaa :D Hyvä sinä myös!!!

   Poista