keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Paluu arkeen alkaa

Haaste on lähtenyt käyntiin mukavasti. en malttanut pitää taukopäivää tänään, joten lisäsin 5 kyykkyä sarjaan. Seinäistuminen tuntuu mukavasti reisissä, ihana polte kun saa lihakset kipeiksi :)

Tänään oli myös mukava ylläri vaa'alla, paino on ottanut taas harppauksen alaspäin ja juhannuksen jälkeen kerrytetyt kilot on nyt poissa ja vähän sitä vanhempaakin kertymää taas saatu poistettua. Hyviä uutisia siis :)

Oli jännä huomata, että heti kun alkaa vähänkään tekemään jotain ja saa edes pientä liikuntaa mukaan arkeen, napsahtaa syömiset kohdalleen. Mä siis tarvitsen liikuntaa pysyäkseni raiteilla. Se kauhea makeanhimo ja mättäminen on mennyttä aikaa, ei tee mieli mitään herkkuja. Kaupassa on helppoa mennä herkkujen ohi koska ne ei enää huuda sieltä hyllystä "ota minut, ota minut" :D

Paluu arkeen on siis hiljalleen alkamassa. Eilen päätin, että ensi viikolla menen kokeilemaan combattia jälleen. Nyt alkaa ranteen liikkeet olemaan vähän paremmat ja kun olen kokeillut erilaisia iskuja kotona, on myös perus suoratkin onnistuneet lähes normaalisti. Silti pitää vielä olla varovainen, mutta jos aloittaisi siitä 30min combatista, jossa ei ole punneruksia eikä vatsoja... voi melkein mennä niin kuin muutkin :)

Täältä siis tullaan hiljalleen. Toivottavasti voin kohta hehkuttaa seuraavan kympin rikkoutumista niin painon numeroissa kuin pudotetuissa kiloissa... sinne ei ole matkaa enää kuin 200gr ;) ihan kohta siis...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti