maanantai 1. heinäkuuta 2013

yksikätinen elämä

Ensimmäiset päivät yksikätisenä on takana ja arki alkaa jotenkin rullaamaan. unta riittää ihan kauheat määrät ja energiat on aika nollissa. Silti mieli haikailee koko ajan salille ja ehkäpä tässä jonain aamuna yllätän itseni ja menen tekemään alakroppatreenin.

Käsi ei onneksi ole niin rikki, mitä alkuun luultiin. kipsiä en saanut, vaikka vielä leikkausaamuun ukaasi oli 8 viikon kipsaus joista 3 ekaa viikkoa kulmakipsin kanssa. sidokset on valtavat ja ranne ei liiku yhtään. näillä siis mennään eteenpäin. saan kuitenkin poistaa sidokset kerran viikossa ja käydä kunnolla suihkussa, se on valtavan iso helpotus :)

hurjia tekstejä ei tänne siis tule ihan heti, koska kirjoittaminen yhdellä kädellä on hidasta ja hankalaa. mutta ees päin mennään :)

Painon suhteen en päässyt tavoitteeseen, osa syynä leikkauksesta johtuva koko kropan turvotus ja sen myötä lukemien nousu. tiedän, ettei ne ole sitä itseään koska parissa päivässä ei useita kiloja kerätä. mutta ottaahan se päähän. siksi siis suuntaus salille mahdollisimman pian.

ja onnen määrää ei voi sanoin kuvata kun tohtori antoi luvan combattiin heti ompeleiden poiston jälkeen, jos iskut ottaa varovasti :) paljon hyvää !!

tässä siis mennään hissuksiin vielä reilut 5 viikkoa... huh, nyt jo parin päivän jälkeen tuntuu että pää hajoaa kun ei pääse liikkumaan... mitä se onkaan elokuussa....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti